JOLIEN D'HOORE (Boels-Dolmans Cycling Team) http://www.joliendhoore.eu
  
Ik kwam in contact met Billy en Frederic via mijn toenmalige ploegleider Egon Van Kessel. Daar ben ik Egon nog steeds ontzettend dankbaar voor. Met de expertise van Billy en de skills van Frederic zijn zij het perfecte duo om elke topsporter te begeleiden in zijn/haar carrière. Professioneel, altijd bereikbaar, steun en vertrouwenspersoon,etc... zijn de eerste woorden die bij mij opkomen om
10SPEED HR te beschrijven. Zo kan ik mij 100% focussen op mijn job terwijl zij alles daarrond in goede banen leiden. 


DYLAN TEUNS (Bahrain McLaren)

Ik leerde eind 2012 Billy kennen. Ik was toen 20 jaar oud en reed nog voor Ventilair - Steria.
Sinds Billy en 10SPEED HR mij bijstaan is mijn wielercarrière in een stroomversnelling geraakt.
Zij brachten mij in contact met Rik Verbrugghe waardoor ik in 2014 de overstap kon maken naar het Development Team van BMC.
Dit wierp onmiddellijk zijn vruchten af. Ik won in 2014 onder andere de "Kristallen Fiets" als beste jongere en werd "Flandrien" bij de beloften waardoor ik in 2015 prof kon worden bij het UCI PRO Team BMC. In 2018 maakte ik onder hun begeleiding de overstap naar Bahrain McLaren. Samen hebben we intussen een heel parcours afgelegd: "van Ventilair - Steria naar etappe winst op La Planche des Belles Filles in de Tour de France van 2019".   


MARC WAUTERS (SPORTDIRECTEUR LOTTO-SOUDAL)

Ik werk al van in mijn periode bij Rabobank samen met Billy Reynders. Nooit vergeet ik hoe intens ik samen met Billy en Jim Van De Laer mijn gele trui in de Ronde van Frankrijk heb gevierd.

Ook na mijn carrière als renner bleef ik beroep doen op zijn diensten, zowel voor juridisch advies betreffende mijn activiteiten als Directeur van de Wielerschool in Zolder als voor mijn contractbesprekingen als ploegleider.
Het feit dat hij samenwerkt met 10SPEED HR kan ik alleen maar toejuichen: de gepersonaliseerde aanpak is gebleven, de expertise werd aangevuld met de Human Resources Management kennis van Frederic.


SVEN VAN DEN HOUTE (BIORACER)

Ik kwam bij 10SPEED HR terecht via mijn trainer Danny Stevens die reeds samenwerkte met Billy Reynders.
Na een aantal jaren beroepsrenner te zijn geweest bij Verandas Willems - Accent besloot ik in 2012 te stoppen en een baan te gaan zoeken. Vanuit zijn jarenlange ervaring als personeelsdirecteur gaf Frederic me heel wat sollicitatietips, hielp me bij het opstellen van mijn curriculum vitae en keek in detail mijn eerste arbeidsovereenkomst na. Nu doe ik nog steeds beroep op hen als ik vragen heb over arbeidsrecht. De ondersteuning van 10SPEED HR stopte dus duidelijk niet toen ik de remmen dichtkneep.