Photo made by Patrick De Kuysscher Het Nieuwsblad
FREDERIC FONTEYNE

Een aantal jaren geleden had ik verschillende interessante gesprekken met Billy Reynders, die ik al lang kende, over het wielrennen en zijn ervaringen als manager van een aantal succesvolle wielrenners.
Tijdens deze gesprekken overtuigde Billy mij ervan dat mijn beroepservaringen als Human Resources Director vast en zeker een toegevoegde waarde konden betekenen in de wielerwereld. In plaats van langs de zijlijn te blijven staan en supporter te blijven van deze fascinerende sport besloot ik mijn carrière een nieuwe wending te geven en in te stappen in een nieuw en uitdagend project,
​10SPEED HR.
In september 2012 behaalde ik het certificaat van Riders' Agent, afgeleverd door de UCI.
Mijn focus en interesses liggen in alle aspecten van sociale zekerheid, UCI-reglementering en arbeidsrelaties (contracten, toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomsten, ...).

Voor meer informatie, check mijn Linkedin profiel.   
BILLY REYNDERS

10SPEED HR werkt nauw samen met advocaat Billy Reynders. Hij is verantwoordelijk voor de contractonderhandelingen met de UCI Pro Teams en Procontinental Teams. Gedurende de laatste 15 jaar heeft Billy een enorme ervaring opgebouwd als de gepassioneerde manager van een aantal toprenners zoals Marc Wauters (ritwinnaar en Gele Trui Tour de France), Sergey Ivanov (6 maal Russisch Kampioen, winnaar van de Amstel Gold Race, E3-Prijs, 2 Tour de France ritten, ...) en Wilfried Cretskens (winnaar Tour of Qatar).

Voor meer gedetailleerde informatie over Billy verwijzen we graag naar zijn Linkedin profiel.